Subota, 29 Januara, 2022
Donacije

Donacije

Meridianbet donirao novogodišnje paketiće školi “1. jun”

Stigli su nam praznici, a uoči njih je najvažnije izmamiti osmjehe mališanima. Sportska kladionica Meridianbet se kroz niz akcija tokom cijele godine trudila da bude tako, a pred sam kraj godine i početak nove, još više širi novogodišnji duh.

Kompanija MERIDIANBET donirala novogodišnje paketiće za najmladje

„Sa posebnom emocijom smo doživljeli ovu donaciju. Jako smo srećni što smo na licima mališana nacrtali osmijehe, utkali prazničnu euforiju i toplinu na neki način. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo – da im ukažemo mali gest pažnje”

Kompanija Meridian uljepšala boravak mališanima JPU „Irena Radović”

Sportska kladionica Meridian donirala je TV uređaj vrtiću JPU  „Irena Radović” u Novom selu, opština Danilovgrad, kako bi mališanima uljepšali boravak u toj ustanovi.

Pošumljavanje Gorice se nastavlja, sportska kladionica Meridian pružila podršku!

Sportska kladionica Meridian poručuje da ostaju do kraja akcije pošumljavanja Gorice!ak

Sportska kladionica Meridian donirala EKG aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju

Sportska kladionica Meridian obezbijeduila je EKG aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju u cilju poboljšanja rada zdravstvene ustanove.

Real želi Matijas De Lihta

Real Madrid je počeo da se priprema za sledeću sezonu, a kao jedan od igrača na listi pojačanja nalazi se Matijas De Liht.

Kladionica Meridianbet finansijski obezbijedila porodicu na Cetinju!

Sportska kladionica Meridian je porodici Nikčević sa Cetinja izmirila ukupan dug za struju. Takođe, obavezala se da će u narednih godinu dana snositi troškove stanovanja.

Najveća sportska kladionica na Balkanu Meridianbet podržala udruženje

Sportska kladionica Meridian je još jednom pokazala koliko su društveno odgovorna kompanija, kao i da je humanost uvijek na prvom mjestu!

Misija čišćenja na Gorici počela – sportska kladionica Meridian se pridružila akciji!

Misija čišćenja Gorice se nastavlja i u narednom periodu, pozivamo i vas da se pridruzite da oživimo simbol našeg grada.

Meridianbet donirao bezkontaktne toplomjere JU NIkšićko pozorište!

Sportska kladionica Meridian donirala je bezkontaktne toplomjere JU NIkšićko pozorište, koji su bili neophodni za početak rada pozorišta.

NAJNOVIJE VIJESTI