euro brano

Danas kreće osmina finala EURO2020, čuveni Trener Brano Milačić je tom prilikom bio gost Meridiana, Vlada Perovića i Igora Majera u emisiji Euro specijal.

Evropsko fudbalsko prvenstvo (EURO 20) je završeno, kada su grupne faze u pitanju. Fudbal još jednom nije zakazao, i mogli smo stvarno da uživamo u ponuđenoj igri najboljih reprezentacija. Poslije grupne faze na EURO 20 više nećemo gledati: Tursku, Finsku, Rusiju, Sjevernu Makedoniju, Škotsku, Slovačku, Poljsku i Mađarsku.

Trener i čovjek koji fudbal poznaje u dušu, Branislav Milačić,ovoga puta za Meridian je sastavio tiket iz ponude EURO2020. Ono što je jako bitno naglasiti, jeste da je tiket humanitarnog karaktera i da eventualni dobitak ide u humanitarne svrhe.

Ovo nije prva od humanitarnih akcija koju je sproveo Meridian. U vrijeme Covid 19 pandemije uručena je pomoć brojnim domovima zdravlja u Crnoj Gori sa neophodnom opremom i aparatima za normalno funkcionisanje zdravstvenog sistema, KBC-u je donirana neophodna oprema. Najveća pažnja posvećuje se najmladjim članovima društva, a kao prijatelj i donator fondacije Budi Human, Meridian naglašava da je bitno voditi brigu o djeci i poziva sve da posalju poruku sadrzine 1 na broj 14543.

Brano je u ranijim razgovorima za Meridianbetsport dao svoje predloge za EURO mečeve, a na tiket koji je bio dobitan sa iznosom od 100 €, Meridian je dodao još jednu 0 i donirao ukupno 1,000 €. Dio dobitka je raspodijeljen u opštu bolnicu u Kotoru, a drugi dio dobitka je uručen JU Komanski most u Podgorici.

Pogledajte šta je to Brano otkrio o Euru2020 i šta je odigrao na 1/8 finala.

Ovo je samo jedan dio velikih donacija koje je Meridian odradio i koje planira da radi i ubuduće.

Meridian je ovo Evropsko prvenstvo učinio još uzbudljivijim za svoje igrače, a ako se još uvijek niste registrovali  na meridianbet.me sajtu, jednim klikom se registrujte i uzmite sjajan poklon dobrodošlice – 20 eur bonusa i 200 besplatnih spinova

Pratite nas na našim društvenim mrežama kako bi ispratili sve nove akcije, i kako bi ispratili sledeći humanitarni tiket i koje je to parove i igre Brano izabrao ovaj put.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име