Sportska kladionica Meridian donirala EKG aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju

Sportska kladionica Meridian obezbijedila je EKG aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju u cilju poboljšanja rada zdravstvene ustanove.

Iz Opšte bolnice u Bijelom Polju su se posebno zahvalili na donaciji EKG aparata koji je od velikog značaja, u daljem radu i liječenju pacijenata.

Donaciju je, ispred opšte bolnice u Bijelom Polju, primio direktor ove zdravstvene ustanove Kenan Erović i ovom prilokom se zahvalio na vrijednoj donaciji:

„Hvala Vam što ste nam izašli u susret i obezbijedili nam EKG aparat koji je bio neophodan našoj bolnici. Naš rad u narednom periodu će biti znatno olakšan.“

Lider u svom poslu, sportska kladionica Meridian je pokazala društvenu odgovornost u još jednom navratu na poseban način.

„Zadovoljstvo nam je što možemo da pomognemo zdravstvenim ustanovama širom Crne Gore. Donacija EKG aparata opštoj bolnici u Bijelom Polju je nastavak naše misije koja traje zadnjih par godina. Svakako da u narednom periodu nastavljamo sa humanitarnim akcijama kako bi što više zdravstvenih ustanova, udruženja i porodica dobilo pomoć koja im je neophodna! – poručili su iz kompanije Meridianbet.

Humanost i dobročinstvo je zaista najvrijedniji resurs koji imamo kao zajednica.

Donacija EKG aparata bolnici u Bijelom Polju predstavlja još jednu u nizu potvrda snažne posvećenosti i partnerskog odnosa kladionice Meridian sa zdravstvenim ustanovama širom Crne Gore.

Postavi odgovor