meridian
Meridiannbet: paketi pomoći
Meridianbet, jedna od vodećih kompanija za priređivanje igara na sreću u Crnoj Gori, započela je akciju doniranja paketa pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
Meridian

Pored novčane donacije NKT-u, sa svojim zaposlenim, kao dobrovoljcima, ova sportska kladionica je donirala pakete pomoći Crvenom krstu u Budvi.

Poručuju da će ovakvu akciju sprovesti u ostalim gradovima Crne Gore kako bi došli do svih kojima je pomoć najneophodnija.
„Sada je najvažnija solidarnost i da ne ostavimo sve one kojima smo potrebni. Niste sami!“

Svjesni koliko stresa i promjena na život pojedinca donose vanredne okolnosti, iz meridiana apeluju da poštujete odluke nadležnih državnih organa. #OstaniDoma

186 KOMENTARI

  1. Ovo je od mojih para sto sam im ostavljao prije no se kladionice zatvorise!A sad im uzimam na sajt a evo i oni daju kome je potrebno!Za taj gest -kapa dolje!

  2. Daju i igracima bonuse i nagrade -vidim po muzu da ne dize glavu sa njihovog sajta,pa neka daju i ovim ugrozenim -potrebnije je!

  3. Od naših je para ovo , imam dvojicu kući ovih dana samo u telefon bulje igraju za neki Sony … Ali bravo , sad mi je malo lakše kad znam đe su otišle

  4. E koliko si ti veliki Meridianu. I bez ovoga znate vi da pomognete. Ne racunam to sto mi izgubismo velike pare,na to nas niko ne tjera. Mozda ne bi ni igrali da ih nemamo ?

  5. Bravo za ljude velikog srca…??
    Ja cesto doniram u crveni krst i osjecam se nekako ispunjeno zbog toga…
    Svaka cast Meridianu sto uvijek pomaze ljudima kojima je pomoc u ovakvoj situaciji prijeko potrebna..

  6. Nase malo nekome je puno zato svi kao i ovi dobri ljudi kako ko sta ima pa neka je to o litar ulja ili kg brasna. Lijepo je kad se pomaze

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име