Kompanija Meridian uljepšala boravak mališanima JPU „Irena Radović”

2
108
jpu
meridian.bet

Sportska kladionica Meridian donirala je TV uređaj vrtiću JPU  „Irena Radović” u Novom selu, opština Danilovgrad, kako bi mališanima uljepšali boravak u toj ustanovi.

U ime svih roditelja iz vrtića JPU „Irena Radović” želim da se zahvalim na ovako divnom gestu. Hvala puno kompaniji Meridianbet što je upotpunila boravak našim mališanima sa ovako velikom donacijom i uljepšala prostor našeg vrtića..sa poštovanjem Bojana Šikmanović” – istakla je predstavnica roditelja, Bojana Šikmanović.

Sportska kladionica Meridian ima odgovornost prema zajednici te često pomaže građanima I institucijama kojima je ta pomoć potrebna.

JPU „Irena Radović” broji 20 mališana pružajući jednaku pažnju sa akcentom na intelektualnu stimulacuju, fizičku aktivnost I socijalne vještine.

Iz kompanije Meridian naglašavaju da im je izuzetna čast što su u prilici da pomognu vrtiću u Danilovgradu, kao I svim institucijama kojima je pomoć potrebna.

Sportska kladionica Meridian obezbijedila je EKG aparat Opštoj bolnici u Bijelom Polju u cilju poboljšanja rada zdravstvene ustanove.

Humanost i dobročinstvo je zaista najvrijedniji resurs koji imamo kao zajednica – Porodici Nikčević sa Cetinja plaćeno je ukupno dugovanje za struju i kompanija Meridian se obavezala da će snositi troškove kirije u narednih godinu dana.

Zasigurno da niko ne može osporiti i oduzeti društvenu posvećenost i društvenu odgovornost sportske kladionice Meridian. Priča o humanosti i empatji je priča o kladionici Meridian i posvećenosti prema svojim sugrađanima.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име