Kladionica Meridian sprovela akciju uređivanja školskog dvorišta

4
94
meridian
meridianbet

Sportska kladionica Meridian se priključila akciji uređivanja školskog dvorišta u Resursnom centru za djecu i mlade Podgorica.

Uređivanje školskog dvorišta počelo je u 09.00 sati gdje su se okupili radnici nadaleko poznate kompanije – Meridianbet.

“Trenutno realizujemo projekat uređivanja školskog dvorišta u Resursnom centru za djecu i mlade, Podgorice. Naši zaposleni su učestvovali u niz akcija uređivanja što podrazumijeva sadnju cvijeća, crtanje kreativnog poligona, uređivanje zelene oaze, sređivanje dječijeg mobilijara i kreativne radionice za učesnike akcije, uz domaće priganice” – rekli su iz kompanije Meridian.

Iz Meridiana su poručili da ovo nije prva sadnja cvijeća, ali će se je rado sjećati, a crtanje po poligonu bila je prava zabava i umjetnost.

Prioritet svih nas je očuvanje zelenila i stvaranje boljih uslova za boravak u prirodi. Mnogim akcijama, donacijama i dobrim djelima, sportska kladionica Meridian sa svojim zaposlenim su postali primjer društveno odgovorne kompanije.

Zapalite iskru za volontiranje djeci od malena, jer djecu treba obrazovati od malena o volontiranju i dati im mogućnost da se uključe u volonterske aktivnosti.
Kao Resursni centar za djecu i mlade Podgorica, imaju internatski smještaj za djecu i mlade koji dolaze sa teritorije cijele Crne Gore i kojima bi bilo više nego poželjno da svoje slobodno vrijeme koriste na pravi način.

Sportska kladionica Meridian je nastavila akciju pošumljavanja Gorice 19.03. sa svojim zaposlenim.

Saznali smo da će se i u nastavku truditi da sačuvaju jedinstvene prirodne vrijednosti Gorice, u prilog čemu govore dosadašnje akcije i veliki broj stabala koji je zasađen.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име