Meridianbet: pomoć Sigurnoj kući u Nikšiću
Meridianbet: donacija Sigurnoj kući u Nikšiću
Pored svih dosadašnjih donacija, ova kompanija i dalje ne prestaje da pruža pomoć, posebno sad u trenucima kad je pomoć svima dobrodošla, zbog nastale situacije koja je zadesila cijeli svijet kad je u pitanju Covid19, ova kompanija se više puta dokazala kao društveno odgovorna firma.

Kako saznajemo ovaj put odlučili su da pomoć ode mnogim ženama, pa je donacija iz sportske kladionice Meridian, stigla u Sigurnu žensku kuću koja se nalazi u Nikšiću. Donirani su inhalatori za djecu sa respiratornim problemima.

Sklonište Sigurna ženska kuća je sagrađeno po standardima evropske mreže 2012/2013, u njemu svaka žena ima svoj apartman u kom ima pravo da boravi do jedne godine, sa tim što svakog mjeseca potpisuju ugovor za to godinu dana.

Na današnji dan sklonište ima 22 korisnika, majke sa djecom, koji imaju grupne terapije, jogu, grupne radionice za osnazivanje, radionice za bolesti zavisnosti, dok djeca imaju strucni nadzor pedagoga i psihologa.

Postoje od 1998, SOS nacionalna linija za zrtve nasilja je u Niksicu 24h aktivna, pozivi besplatni sa svih mreza. Osim podrške koja im je stigla od sportske kladionice Meridian, za koju su veoma zahvalni, iz razloga što je neko prvi put samoinicijativno pokrenuo donaciju, a da se oni nisu obratili. Sigurna kuća za žene u Nikšiću ima porsku UNDIPIA i Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Sportska kladionica Meridian je još jednom pokazala koliko su humanitarna kompanija, nakon brojnih donacija u vidu paketa pomoći širom Crne Gore, donirala je EKG aparat KBC-u, kao i brojnu opremu za medicinske radnike, a potom i profesionalne aparate za pritisak kardiološkoj ambulanti KBC.

Takođe, nedavno je ova kompanija izvršila još jednu donaciju KCCG u vidu profesionalnih aparata za pritisak koji ce u mnogome olaksati posao na odjeljenjima KBC-a kao i preko 10000 rukavica. Samim tim ovo je samo još jedan put da ova kompanija dokaže, koliko im je stalo do svojih sugrađana.

23 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име