Meridianbet donirao novogodišnje paketiće školi “1. jun”

Stigli su nam praznici, a uoči njih je najvažnije izmamiti osmjehe mališanima. Sportska kladionica Meridianbet se kroz niz akcija tokom cijele godine trudila da bude tako, a pred sam kraj godine i početak nove, još više širi novogodišnji duh.

Decembar je tradicionalno mjesec humanosti i društveno odgovornih aktivnosti. Predstavnici Meridiana su 27-og decembra uručili 170 paketića djeci škole Prvi jun u Podgorici.

Novogodišnji i božićni praznici su najveseliji dio godine, a ono što djecu najviše raduje u ovom periodu jesu novogodišnji paketići. Jedan od najboljih načina da se djeci izmami osmjeh na lice i uljepša doček Nove godine u nadi da će naredna godina biti bolja – kazali su iz Meridiana.

“Hvala vam što ste našim učenicima obezbijedili novogodišnje paketiće I izmamili osmjeh na njihovim licima” – izjavila je direktorica Resursnog centra “1. Jun” Maja Kalezić.

Ovo je samo jedna u nizu novogodišnjih akcija koje je kompanija Meridian sprovela. Prethodne nedelje su posjetiili Resursni centar za djecu I mlade “Podgorica” gdje su takođe novogodišnjim paketićima obradovali one najmlađe.

Predstavnici kompanije Meridianbet su izjavili da će i u 2022. nastaviti karavan donacija pa će tako pomoć stići do onih kojima je najpotrebnija.

Nova godina je tu, novi planovi, nove želje, sve kreće iz početka samo Meridianov karavan humanosti nastavlja svoj put i stiže do svih gradova u Crnoj Gori.

U nadi da će nova godina biti bolja od prethodne, iz kompanije Meridianbet vam želimo srećne praznike.

3 Komentara

  bravo.. svaka cast na humanom gestu po ko zna koji put !

  Odgovori

  najdarezljivija kladionica ..

  Odgovori

  Svaka cast na sjajnom zavrdetku godine. Znaju oni kome je dosada pomoc bila najpotrebnija, i ja sam siguran da ce se sve dobro sto su do sada uradili to njima i vratiti. bravo!

  Odgovori

Postavi odgovor