meridianbet
Imajući u vidu značaj zdravstvenog sistema za jedno društvo, sportska kladionica Meridian uručila je EKG aparat Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Crne Gore.
Donaciju su direktoru Klinike za kardiologiju KCCG určile predstavnice kompanije Meridianbet – Dragana Glušica i Biljana Ilić.

Želim da se u ime Klinike za kardiologiju i u ime Kliničkog centra zahvalim kompaniji Meridianbet koja je pozitivno odgovorila na našu molbu i donirala nam veoma vrijedan aparat za snimanje EKG-a koji će pomoći u našem svakodnevnom radu i što boljem zbrinjavanju naših pacijenata” – istakao je direktor klinike za kardiologiju Nikola Pavlović.

meridianbet

EKG aparati za snimanje električne aktivnosti srca će u mnogome pomoći u radu osoblju na tom odjeljenju. Riječ je o savremenom EKG aparatu koje karakterišu visoki kvalitet, pouzdanost i jednostavnost upotrebe.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da izađemo u susret KCCG i realizujemo ovu donaciju uz nadu da će novi EKG aparat obezbijediti efikasnost u vršenju pregleda, a pacijentima osigurati što brže i kvalitetnije uspostavljanje dijagnoze”, istakle su predstavnice kompanije Meridianbet.

meridianbet

Usljed velikog obima posla i česte upotrebe, potreba za EKG aparatom je konstanta i donacija sportske kladionice Meridian dolazi u pravom trenutku.

Ovo je još jedna u nizu donacija kompanije Meridianbet Kliničkom centru Crne Gore koja je uvijek imala razumijevanje za potrebe naših pacijenata.

Sportska kladionica Meridian, kao lider u proizvodnji i priređivanju igara na sreću na Balkanu, zadugo će biti simbol humanosti koji pruža nesebičnu podršku i pomoć mnogim zdravstvenim ustanovama i pojedincima širom regiona.

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име