meridianbet
Foto: Fondacija "Budi human"
Društveno odgovorna kompanija Meridianbet ima podugačak spisak humanitarnih akcija i donacija. Iza svake priče stoji trud, upornost i dobra volja, ali i inspiracija koja nas posebno motiviše.

Fondacija “Budi human”, već gotovo pet godina radi na tome da pomogne svakom djetetu kome je pomoć neophodna – jer djeca i jesu budućnost svih nas.

Fondacija je do sada uspjela da pošalje 31 mališana na liječenje i pomogne im da ostvare svoju šansu za srećnije i bezbrižnije djetinjstvo. Plan Fondacije je, da u narednom periodu proširi svoje djelovanje i pomogne starijima od 21 godinu, kao i da realizuje veliki broj akcija, kako bi na što brži i efikasniji način prikupili sredstva za one kojima je to najpotrebnije.

“Upravo iz tog razloga, pomoć društveno odgovornih kompanija kao što je Meridianbet je od izuzetne važnosti za jačanje administrativnih kapaciteta Fondacije, kako bi svi zajedno mogli da stvaramo ljepšu budućnost za naše mališane” – saopštili su iz Fondacije “Budi human”.

Naša djeca su naša budućnost, samo zajedničkim snagama možemo uraditi velike stavri.

“Sa velikim zadovoljstvom smo se odazvali pozivu Fondacije “Budi human” da budemo njihovi prijatelji. Drago nam je što su u nama prepoznali kvalitet i što su baš nama uputili poziv za saradnju. Kompanija Meridianbet se zaista trudi da pomogne i izađe u susret svima kojima je pomoć potrebna. Zajedno sa njima, koji se toliko bore da skupe sredstva za djecu kojoj je pomoć potrebna, smatramo da ćemo uraditi velike stvari za njih. Djeca su naša budućnost, i potrudićemo se da pomognemo što više kako bi što manje djece čekalo pomoć da podje na liječenje”, naveli su iz kompanije Meridianbet.

11 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име