Sportskoj kladionici Meridian uručena zahvalnica za humanitarni rad

0
35
Jučerašnjom donacijom Domu zdravlja u Rožajama, sportskoj kladionici Meridian uručena je zahvalnica za donaciju inhalatora i aparata za mjerenje pritiska.

Vodeća kompanije za proizvodnju i plasiranje igara na sreću – Meridianbet, poklonila je inhalatore i aparate za mjerenje pritiska JZU Dom zdravlja u Rožajama.

Donaciju su preuzeli sekretar i pomoćnik direktora, Šabo Luboder i glavna sestra, Merada Kalač, koji su mnogo zahvalni na poklonu i ističu da im dosta znači.

meridian

U cilju obezbjeđivanja uslova za neometani rad, predstavnici Doma zdravlja uručili su zahvalnicu Meridianbet kompaniju za njihov doprinos i humanitarni rad.

Iz kompanije ističu da im je ova zahvalnica posebno draga i da je samo još jedan pokazatelj da treba da nastave u ovom pravcu. Shodno tome, najavljuju da će posjetiti mnoge opštine u Crnoj Gori i zdravstvene ustanove kojima je pomoć neophodna.

Nedavno su posjetili i JZU Danilo I na Cetinju i poklonili, između ostalog, aparate za mjerenje glikemije koji su usmjereni za unapređenje zdravstvene zaštite stanovnika ovog grada.

PR predstavnici Meridianbet kompanije su tokom proteklog perioda posjetili mnoge gradove u Crnoj Gori noseći pomoć tamo gdje je najneophodnija – u žarištima ovog virusa.

Žabljak, Bijelo Polje, Bar, Cetinje, Podgorica samo su od nekih gradova i opština koje su do sata posjetili i pomogli iz sportske kladionice Meridian.

Sa ovom zahvalnicom nastavljaju na svom putu i poručuju da je empatija i razumijevanje, kao i socijalna odgovornost broj 1 u borbi protiv ovakvih nedaća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име