Meridianbet - urucili vaucere
Meridianbet kompanija kao i njeni zaposleni , kao što su i najavili prilikom prve donacije crvenom krstu u Budvi, nastavili su svoju akciju u Nikšiću.

Svjesni koliki je broj zahtjeva za pomoć, koji pristižu Crvenom krstu Crne Gore na dnevnom nivou , Meridianbet kompanija i njeni zaposleni , odlučni su u tome da donacijama tj. onim što je najpotrebnije za ugrožene građane , pomognu Crvenom krstu da do najugroženijih pomoć stigne!!!

Donirani su paketi hrane kao i osnovnih sredstava za higijenu , koji će mnogo značiti onima koji su u teškoj situaciji.

U Meridianu ističu da je u ovakvim situacijama, kada se Crna Gora bori sa nevidljivim neprijateljem , najvažnije sačuvati svijest o društvenoj odgovornosti i biti beskompromisan u odluci da se ovakve humanitarne akcije realizuju širom Crne Gore.

U skladu sa tim , odluka kompanije Meridianbet je da i u ostalim gradovima Crne Gore u narednom periodu u organizaciji sa Crvenim krstom ostvari definisan cilj.
Zaposleni Meridianbeta, obišli su dva grada, a nastavak slijedi već sledeće nedjelje na sjeveru Crne Gore.

Kako navode, ovo je tek početak akcije, u poslednje dvije nedjelje kompnaija Meridian donirala je preko 20.000 eura , kao novčanu pomoć NKT-u i u donacijama hrane i sanitranih sredstava Crvenom krstu. Meridian je odlučan u ideji i nastavlja sa akcijama pomoći svom narodu.

Kompanija Meridianbet koja je uvjek bila uz svoj narod, svoju državu, pomaže u borbi protiv Covid–19. Kao jedna od najvećih evropskih i crnogorskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, donirano preko 20 hiljada eura Crnoj Gori koji će se koristiti za pomoć bolnicama i nabavku medicinske i druge opreme u borbi protiv ove pandemije.
Na ovaj način trudimo se da doprinesemo stvaranju što boljih uslova za rad naših ljekara i drugog medicinskog osoblja, koji se poslednjih nedelja nadljudski bori za zdravlje nas i svih građana Crne Gore.

Osjećamo ogromnu zahvalnost prema svim zdravstvenim radnicima, medicinskim sestrama i tehničarima, policajcima i vojnicima širom naše zelje koji su prva linija odbrane naših građana.

HVALA heroji !!!!!

50 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име