5
FC Bayern(@FCBayern) / Twitter
Iako se pominje čak 5 imena, samo je jedno realno…

Hansi Flik na kraju sezone napušta Bajern. Vjerovatno sa titulom prvaka, ali bez obzira on je jasno rekao da neće stati, a želi i zvaničan raskid ugovora.

Neslaganje sa prelaznim rokom, kao i želja da naslijedi Leva uslovili su odlasku.

Kako Mediji prenose, 5 je kandidata za njegovo mjesto. Samim tim ovo je još jedan dokaz da je Bajern jedan od najprimamljivijih klubova.

Najveće šanse ima Julijan Nagelsman, trener Lajpciga. Za njega bi ovo bio odličan nastavak karijere, žele ga i engleski klubovi, ali tamo su sve bitne klupe zauzete, pa bi Bajern zaista bio dobar izbor.

Bajern bi najvjerovatnije htio Klopa, ali to je teška misija. S obzirom da nije pregovarao sa Bavarcima šanse su male.

Rizikovali bi kada bi odabrali Ćabija Alonsa koji jeste legenda i igrao je za klub. On je odbio Gladbah i vodi B tim Sosijedada i kako on smatra nije spreman.

Posle njega je Jogi Lev koji će otići sa Njemačke klupe. Bajern je imao običaj da dovodi bivše selektore, ali sada se čini da to nije vjerovatno, jer Lev nije u dobrim odnosima sa Milerom i još par igrača koje je eliminisao iz reprezentacije. Ovo bi baš bilo neočekivano.

Tu se spominje i Maks Algeri koji je najveće ime bez posla. Njemu bi problem predsavljao jezik jer ne zna njemački, pa bi komunikacija bila lošija.

Sve u svemu, ići će na Nagelsmana, a u slučaju da on odbije tražiće drugo rešenje, možda baš neki od njih 5 bude konačno rešenje. Ono što je sigurno jeste da će njihov izbor biti iskusan trener.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име