Afera “Peres”: Ronaldo je idiot, Murinjo imbecil, Kasiljas jadnik koji je nizak

5
14
Peres
Twitter: Peres
Velika afera potresa Real Madrid, tačnije njegovog prvog čovjeka Florentina Peresa.

Španski list “El Konfidensal” došao je do posjeda snimka predsjednika Real Madrida iz 2006. godine u kojoj na najodvratniji način i sa velikim nepoštovanjem priča od legednama Real Madrida Raulu i Ikeru Kasiljasu.

Španski list je napisao juče da posjeduju još snimaka, i danas je nastavio da ih objavljuje.

Afera se danas nastavlja na vrijeđanje Ikera Kasiljasa.

“Već svi vide da imamo bolje golmane od Kasiljasa. Jadnik, nema pojma o tome. Bez brige, jako ga dobro poznajem. On je čovjek bez… Daj, nizak je. Takođe, po njemu se tačno vidi kada je u dobrim odnosima s djevojkom, a kada nije. Odsutan je. Kao mali dječak. On je pas koji sjedi u krilu, lutka”, govorio je Peres o svom golmanu.

Međutim ovoga puta list je objavio i njegove misli o Kristijanu Ronaldu i Žoze Murinju.

“On je lud. Tip je idiot. Možda misliš da je on normalan, ali nije. Da je, ne bi radio sve što radi. Zašto misliš da stalno radi gluposti?” govorio je Peres o Ronaldu pa dodao:

“Mendeš njemu nije šef. Baš kao što nije ni Murinju. Nema nikakav utjecaj. Ni za intervjue. Nema je*ene šanse. Oni su obojica razmaženi tipovi koji ne vide realnost. Da su pametniji, zarađivali bi puno više novca. Govorimo o puno novca kada su u pitanju prava na lik i djelo. Imaju i to lice koje odbija ljude”, kazao je direktor Real Madrida.

List je objavio i kratku izjavo o Fabio Koentrau.

“On je još jedan lik koji nema glavu, a Madrid takve brzo pojede. On upravo se*e u gaće, a Murinjo je imbecil. Nije da Koentrao ne želi igrati, ali nije normalan. Vozi se okolo bez vozačke.”

5 KOMENTARI

  1. Izuzetno los covjek…. Kakvi god da su privatno ti igraci su donijeli Realu ogroman profit. Pomislite da se to desava i u malim firmama gdje se ne cijeni rad zaposlenih vec nadredjeni uvijek pokusavaju da umanje znacaj obicnog radnika.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име