Zidan
Izvor: Twitter
Zidan je ponovo pod pritiskom medija

Nije imao uspješan start sa Madriđanima ali su ipak uspjeli da dignu nivo igre. Predstoji im susret sa Liverpulom u četvrtfinalu Lige Šampiona.

Zidan ima još godinu dana ugovora sa Realom. A španski mediji su najavili da su spremna čak tri kandidata koja bi mogla da ga zamijene.

Trener RB Lajpciga Julijan Nagelsman je već neko vrijeme želja Reala, mada je on jednom odbio njihovu ponudu. Njegov posao sa Lajpcigom se bliži kraju. Njih je u Ligi Šampiona eliminisao Liverpul, a u Budnesligi su glavni konkurent Bajernu. Za tri dana ih čeka meč sa njima koji će dati dosta odgovora za nastavak sezone.

Drugi kandidat je Joakim Lev. On napušta reprezentaciju Njemačke po završetku Evropskog prvenstva. Lev je izjavio da želi povratak u klupski fudbal pa verovatno ne bi odbio Realovu ponudu.

Kao treća opcija je Raul Gonzales legendarni kapiten Real Madrida. On trenutno vodi Kastilju sa kojima ima bolje rezultate od Zidana. S obzirom da dobro poznaje prilike u Madridu ne bi mu trebalo mnogo vremena da se navikne na novi klub.

Kao što smo rekli Zidan ima još godinu dana do kraja ugovora, pa je sada sve u njegovim rukama.