Dragović
Izvor: Instagram
Štoper crveno-bijelih Aleksandar Dragović iznio je očekivanja pred sutrašnji duel sa Ludogorecom, u petom kolu F grupe Lige Evrope.

Austrijski fudbaler i reprezentativac srpskog porijekla jedan je od velikih pojačanja Crvene zvezde što i dokazuje iz meča u meč. Ima dobre analize utakmica, zna gdje su greše i iz istih dosta uči.

– Mi se koncentrišemo na meč, imali smo jednu meč loptu protiv Midtjilanda i nismo je iskoristili. Nažalost, igramo bez navijača, ali želimo da pobjedimo za njih i da prezimimo u Ligi Evrope. Danas svi znaju da igraju fudbal, nažalost mi griješimo kao ja protiv Midtjilanda. Nisam čuvao leđa Degeneku i on je zbog toga dobio crveni karton. Moram i ja da učim na greškama da se one ne ponove. U Lučanima smo igrali super fudbal 70 minuta, međutim, moramo da naučimo da igramo 90 minuta jer će onda bilo kome biti teško da nas pobjedi, istakao je Dragović.

– Pokazaćemo respekt prema Ludogorecu, ali ćemo izaći da pobjedimo za nas i naše navijače. Da 90 minuta pokažemo naše lice da se ne desi kao u Lučanima da prespavamo 20 minuta.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име