Katai
Izvor: Instagram
Jedan od najboljih igrača tima u prethodnoj sezoni  Katai trebalo bi narednih dana, a možda već i u toku dana, da parafira novi ugovor sa Crvenom zvezdom.

Iako je imao želju da zaigra u Aziji, ipak je postigao dogovor sa crveno-bijelima.

S obzirom na blistavu sezonu uprava kluba je odlučila da ga nagradi. Pa će potencijalni reprezentativac Srbije ući u društvo najplaćenijih igrača tima, i imati primanja od 600.000 eura na godišnjem nivou.

Crvena zvezda očigledno namjerava da od njega napravi klupsku legendu i čovjeka koji će biti magnet za navijače da iz sedmice u sedmicu dolaze na utakmice crveno-bijelih. 

On je sa klubom sa Marakane vezan do sledećeg ljeta, što bi značilo da mogao u novi klub u decembar. Međutim, očigledno je da je Katai spoznao da mu odgovara život u Beogradu i rad u Crvenoj zvezdi.

Ukoliko bude ostao u Zvezdi do kraja novog ugovora, Katai će tada imati 34 godine i vrlo vjerovatno počeće da razmišlja o penziji. Do tada će imati sve preduslove, da prepoznatljivim dirblinzima i golovima postane klupska legenda.

U dva mandata u crveno-bijelom dresu Aleksandar je na 102 meča postigao 48 golova i upisao 24 gola. Osvojio je dvije šampionske titule i kup prije dvije sedmice.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име