Dejvis
FOTO: EPA/Ronald Vitek Dejvis
Alfonso Dejvis usljed srčanih problema koji su se javili mora prestati sa treninzima.

Bajern je izgubio meč sa Borusijom, a već na sljedećoj utakmici neće moći da računa na Alfonsa Dejvisa. Pred put u Keln, šef stručnog štaba Julijan Negelsman je objavio da je lijevi bek Bajerna odsutan radi pojave srčanih problema.

Prije samo par sedmica Bajernov lijevi bek je bolovao od posljedica koronavirusa, u periodu povratka u trenažni proces, utvrđena mu je upala srčanog mišića.

Alijanc arena tvrdi da se ne radi o nečemu dramatičnom, već žele biti oprezni, žele da ispitaju sve moguće okolnosti i da dođu do zaključka da li Dejvis može nazad na teren. Sve ukazuje na to da je ovaj problem rezultat borbe sa koronom.

Jasno je da se on neće pojavljivati na treninzima nekoliko sedmica, ali isto tako se očekuje da bude spreman za dvomeč sa Salcburgom, u osmini finala Lige Šampiona.

Omar Ričards je jedan od kandidata koji će mijenjati Dejvisa po lijevoj strani, ali stručni štab sumnja da će moći da igra na istom nivou svih 90 minuta, ostaje mu da dokaže suprotno ili da potvrdi sumnje svog sručnog štaba.

Naglesman bi imao i drugo rješenje, kojem bi se mogao povinovati da pokrije poziciju Dejvisa, da na njegovo mjesto prekomanduje Zabicera na mjesto beka, koji se i baš nije proslavio svojim načinom igre.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име