Transfer almerija
Izvor: Twitter

Od momenta kada je Partizan prodao Umara Sadika Almeriji grozničavo se prati svaka vijest sa Pirineja u nadi da će milioni od procenata stići u Humsku.

Da podsjetimo, Sadik je otišao za 5.000.000 eura fiksno. Plus još po 500.000 eura na konto 50 odigranih utakmica i 20 postignutih golova. Još 3.000.000 eura može da se slije u Humsku ukoliko Almerija izbori plasman u Primeru.

Partizan je zadržao i 40 odsto od narednog transfera Sadika, ali tek kada se odbije onih prvobitno plaćenih 5.000.000 eura.

Istina, Almerija ima pravo da otkupi 30 odsto procenata za 3.000.000 eura. U tom slučaju aktuelnom vicešampionu Srbije svakako ostaje 10 odsto.

Djeluje da će Partizan sigurno da zaradi još novca na Nigerijcu, samo je pitanje vremena. Kako finansijska situacija u Humskoj nije baš ružičasta, nadaju se čelnici kluba da će to biti što prije.

Mogla je nada čelnika crno-bijelih da se ostvari nedavno kada je ponudu za Sadika na adresu Almerije dostavila Valensija.

Međutim, lokalni mediji pišu da je ponuda odbijena i okarekterisana kao “smiješna”. To ima smisla s obzirom na to da je Valensija u jako teškoj ekonomskoj situaciji i nema mogućnosti da priušti igrače od po 15.000.000 ili 20.000.000 eura.

Toliko u ovom trenutku Sadik realno košta. Zato se i čeka ozbiljnija ponuda za visokog fudbalera od one koju je poslala Valensija.

Isto tako, navodi se da Sadik nije bio zadovoljan ličnim uslovima koje je Valensija predstavila i djeluje da je kompletna priča – pukla.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име