Mornar protiv fenjeraša
FSCG
Danas je na programu 24. kolo Amplitudo 2.CFL. Lider Arsenal dočekaće u Tivtu ekipu Grblja, Mornar protiv “fenjeraša” Drezge, zanimljivo u Bijelom Polju u duelu Jedinstva i Koma.

Nastavlja se naporan ritan takmičenja u Amplitudo 2.CFL, drugoligaši će u samo nedjelju dana odigrati tri utakmice a danas je na programu vanredno kolo. Derbi će se igrati u Bijelom Polju gdje će domaći tim Jedinstvo dočekati Kom. Jedinstvo je u boljoj formi iako su gosti u boljoj poziciji na tabeli ali Kom još uvijek nije došao do pobjede u drugom dijelu takmičenja.

Arsenal će na krilima pobjede u Beranama prije tri dana pokušati da savlada Grbalj i nastavi borbu za šampionski naslov, zadatak neće biti lak jer su gosti neugodna ekipa i traže bodove potrebne u borbi za opstanak.

Mornar će na papiru imati lak zadatak protiv “fenjeraša” Drezge i sve osim pobjede Barana bilo bi iznenađenje i korak nazad u trci za Telekom 1.CFL. Igalo će biti domaćin Beranama i to će biti pravi test koji će pokazati može li tim sa “Solila” da nastavi sa dobrim rezultatima i ostane konkurent za vrh tabele.

Ibar je “pod moranjem” protiv Bokelja, utakmica koja može značiti mnogo u borbi za opstanak s obzirom da se radi o direktnom duelu.

Sve utakmice počeće od 15:30h.

SRIJEDA, 31.03.2021.Izvještaj
15:3024. koloGradski stadionJEDINSTVOKOM
15:3024. koloStadion FK ArsenalARSENALGRBALJ
15:3024. koloStadion SolilaIGALOBERANE
15:3024. koloStadion Bandžovo brdoIBARBOKELJ
15:3024. koloStadion FK ZoraDREZGAMORNAR

18 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име