Arsenal
ali
Želje svih nas su da se fudbal nastavi. Ali međutim postoji i druga strana odnosno mišljenje ljekara da se sezone završe,prihvate gubici i naravno da se iskoristi ljeto da se situacija sa virusom dovede u normalu. 

Ovakav epilog teško da će biti prihvaćen od strane ijednog fudbalskog saveza,ali ipak treba dodati da nijedan fudbalski savez nije jači od države. Tako da šanse za ovu priču nisu minimalne. 

Šta se dešava u tom slučaju? 

Savezi bi zbog poništenja sezona odlučivali koji timovi bi predstavljali njihovu zemlju u narednoj Ligi Šampiona. To bi se odlučilo po koeficientu koji su ti timovi zaradili prethodnih godina. 

Tako da bi najveći dobitnik ovoga bio Arsenal koji je u trenutku prekida prvenstva bio na devetom mjestu. U Ligu Šampiona bi tako otišli Liverpul,Junajted,Totenhem i Arsenal. Za Siti i dalje važi suspenzija dok bi Totenhem imao bolji koeficient od Čelsija ostvaren igrajući finale prošle sezone.

Naravno imamo i gubitnike i to ekipe koje baš nemaju veliki uticaj pa bi njihove žalbe bile uzaludne. Tako da bi Lester,Hetafe,Lacio,Atalanta ustupili svoje mjesto Atletiku,Napoliju,Romi i tako dalje. 

Veliko je pitanje koliko je ovo realno i vjerovatno već sada je počelo da dijelu svjetsku fudbalsku javnost.

13 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име