Arsenal
Arsenal je i dalje u veoma nezavidnoj situaciji sa Mesutom Ozilom.

Ponuda koja bi svakako zadovoljila “tobdžije”, stigla je prije par dana. Al Nasr je ponudio 5.000.000 funti na ime obeštećenja za Njemca, ali je on je odbio da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Svom najplaćenijem fudbaleru Arsenal je morao da plati čak 8.000.000 funti prošlog mjeseca.

Riječ je o bonusu za “lojalnost” što je stavka koja piše u ugovor koji ističe sledećeg ljeta, Ozil nije promenio sredinu i zbog toga mu ogroman novac sleduje.

Stvari su se preokrenule veoma brzo, iako je u momentu potpisivanja to izgledalo kao dodatan motiv da fudbaler ostane u klubu.

17 KOMENTARI

  1. Taman procitas nesto lijepo o njemu ,da ce placati maskotu kako ne bi dobio otkaz i onda se opet vrati na staro… on i Bejl dva najgora igraca…

  2. Najveca greska velikih klubova.. Uzmu Ozila i slicne njemu ,vec su na izmaku karijere,plate ih preskupo ,iste takve i plate im daju,igraju narednih godinu dana kako treba posle tajac,ne budu ni za drugu ligu i posle muke sa odlaskom i sa prevelikom platom..

  3. Ozil nije pogrijesio. U ovom vremenu mijenjati išta posebno tim i državu je apsurdno. Al Nasr se bas izglupirao nudeci uopšte ikakvu ponudu, toliko su mogli predvidjeti. Morao sam prokomentarisati. Poz.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име