Asano
Trenutno u najboljoj formi u dresu Partizana apsolutno je Takuma Asano.

Japanac je veliki radnik i profesionalac, a to mu se vratilo sa dva gola u derbiju protiv Vojvodine. Ukupno je stigao do broja 14 ove sezone.

Prije samo nedjelju dana proglašen je za igrača 24. kola Linglong Super lige Srbije i ozbiljan je kandidat za to priznanje i u 25. rundi.

“Veoma sam srećan, ali prvenstveno zbog tima i rezultata koje postižemo. Ništa ne znači ako ja dam dva gola i budem igrač utakmice, a mi tu utakmicu izgubimo. Ponosan sam što timski guramo dalje i ostvarujemo pobjede. Srećan sam, naravno i zbog svoje porodice koja sve prati”, izjavio je Asano za klupski sajt.

Kakva je za tebe bila utakmica sa Vojvodinom?

“Vojvodina je dobra ekipa sa kojom se uvijek namučimo kada igramo, a znamo da smo bilježili loše rezultate u Novom Sadu i izgubili trofej Kupa u Nišu. Vojvodina je i dalje odličan tim, a pobijedili smo jer je ovo sada drugačiji Partizan. Šef nas uči da sa jedne strane budemo skromni, nikome se ne prijeti, da gledamo samo sebe i da imamo cilj ka kome idemo. Svaka utakmica, svaki tim u ligi je za nas najvažniji. Pitanje je samo da li je nešto lakša ili teža prepreka. Ali, svi vole da pobijede Partizan, to se vidi i na prijateljskim utakmicama, a kamo li u prvenstvenim. Naše je da budemo u formi, slušamo i budemo svi za tim”, kaže Asano i ističe:

Duh, borba i zajedništvo krase ovaj tim“.

Od nedavno mu je i brat u Beogradu.

“Jeste. Zbog obaveza nemam mogućnost da često vidim porodicu, pa je on sada došao. Sa drugim članovima se čujem redovno zahvaljujući današnjoj tehnologiji. Raduje se zbog naših pobeda. Danas imamo slobodan dan, pa ćemo možda malo prošetati. Naravno, poštujemo sve mere zaštite od Kovid-19”, zaključio je Asano.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име