Eden Azar
Juan Medina/Eden Hazard sustains an injury/Reuters via Guliver image

Eden Azar je poslednjih dana često na meti kritika u vezi njegovih pauza i toga što nije opravdao 115 miliona evra koliko je Real Madrid platio Čelsiju da bi ga doveo u svoje redove.

Njegov nekadašnji saigrač u Londonu Džon Obi Mikel tvrdi da bi sve moglo biti posljedica lijenosti Belgijanca na treninzima.

– Oduvijek sam govorio da je Azar jedan od najtalentovanijih igrača, imao je sve, brzinu, snagu, veštinu, tehniku… Ipak, on nije toliko posvećen. Ne trenira dobro. On je najgori igrač na treningu sa kojim sam ikad igrao! – rekao je Mikel.

Potom je potvrdio da je Azar odmah ispod nivoa Kristijana Ronalda i Lionela Mesija i ostalih velikih zvijezda sporta.

– Bio je odmah iza Mesija i Kristijana Ronalda, ali samo ako je želio. Ponekad je govorio: “Mogu da budem tako dobar, ukoliko bih želio. Ne kao Mesi, jer je on sa druge planete, ali mislim da mogu da budem blizu Kristijana i još bolji”.

On je potom opisao kako se Azar ponašao, i kako je igrao utakmicama a kako na treninzima.

– Zašto je tako loš? Bože moj. Eden, Eden… Bio je toliko dobar da niko ništa nije govorio. Došao bi u subotu i donio pobjedu, bio je čovjek utakmice. Ali u ponedeljak i u utorak je bio na treningu i izgledalo je kao da ga nema. Stajao je, lutao. Svi se tuku, vrište u igrama, a on je bez reakcije.

Na kraju se Mikel složio da je Eden jedan od najtalentovanijih fudbalera.

– Ipak, vidjeli ste ga na terenu, kako je bio dobar… Nije fer da su neki ljudi tako talentovani – zaključio je bivši igrač Čelsija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име