OGLASIO SE BARAK BAHAR: Želim da stavim tačku

O dolasku Bahara u Crvenu zvezdu uveliko se priča, a sam trener je odlučio da je bilo dosta špekulacija i da je vrijeme za otkrivanje istine.

Barak Bahar je govorio za medije u Izraelu, gdje je napomenuo da se bavi isključivo Makabijem, iako nije bio decidan u demantu dolaska u Beograd.

‘Potpuno je prirodno da medije sve to interesuje. Napravili smo ogroman uspjeh plasmanom u Ligu šampiona i stizale su ponude, kako za mene tako i za igrače. Bilo ih je u prošlosti, kao što ih i sada ima. Tu je agent koji se bavi time, i tu sam ja koji se bavim Makabijem. Samo želim da naglasim da će sve biti urađeno u dogovoru sa Jakovom Šaharom, koji je vlasnik Makabija.’ rekao je Bahar, i dodao:

‘Želio bih da stavim tačku na ovu priču jer nas u subotu čeka važna utakmica. Najvažnije mi je da navijače i dalje činimo ponosnim i da uživaju u našoj igri, ništa me drugo ne zanima.’ priznao je Bahar.

Izraelski trener je istakao da o svom odlasku nije diskutovao sa igračima.

‘Nisam još pričao ni sa kim od njih jer još nijesu svi stigli sa reprezentatvnih akcija i onda ću im objasniti situaciju. Ne želim ništa da krijem od njih.’ poručio je trener Makabija iz Haife.

Postavi odgovor