Baloteli
Mario Baloteli / Twitter

Tokom karijere Mario Baloteli je više bio poznat po temperamentu i skandalima na i van terena nego po fudbalskom talentu. Baš takav stav mu je karijeru doveo do Turske gdje se ponovo našao u centru pažnje.

Sada već iskusni italijanski fudbaler je ovog ljeta potpisao za Adanu Demirspor koja gradi jedan ambiciozan projekat ispunjen fudbalskim veteranima.

Na početku sezone Baloteli se ne snalazi najbolje o čemu svjedoče i veoma loše partije koje pruža na prve tri utakmice u šampionatu.

Ovoga puta je Baloteli riješio da iskali bijes na saigraču. Poludio je Italijan zbog izmjene iz 56. minuta tokom utakmice sa Konasporom.

Trener Samet Ajbaba ga je poslao na klupu gdje je bivši igrač Milana, Intera i Mančester sitija potpuno izgubio konce.

Italijan je bijesno, vrištao, bacakao se, da bi u vrhuncu ludila i nervoze pesnicom udario saigrača koji je bio jednako šokiran ovim postupkom kao i cjelokupna javnost.

Za sada se niko od aktera incidenta nije oglašavao, ali je vrlo izvjesno da će klub, barem novčano, kazniti fudbalera zbog veoma ružnog poteza.

Umjesto da izvuče lekciju iz gađanja djece pikado strelicama, bahatisanja pred policijom i ostalih ludorija, Baloteli nastavlja po starom…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име