Barsa prodaje svoj najveći promašaj! Cijena – DISKONTNA!

13
91
Barsa je konačno priznala da je napravila grešku i prodaje svoj promašaj. Osman Dembele je plaćen je 125 miliona eura i sada mu žele srećan put.

Igrač je plaćen papreno i trebao je da nadomjesti odsustvo Nejmara. Nije opravdao očekivanja uprave koja ga je dovela i koja ga sada želi prodati.

Koliko mu žele srećan put govori i cijena koju su postavili – 40 miliona eura zvuči kao diskontna raspodaja.

Od samoga dolaska, Dembeleu je sreća okrenula leđa. Povrede su nastupile odmah dok se on totalno nedisciplinovano ponašao što je jedan od razloga njegovih učestalih povreda. Kap je prelila čašu ove sezone i vrijeme za rastanak je nikad bliže.

Već posle prvih informacija da ga Barsa želi što dalje od Kamp Noua javio se PSG sa idealnim uslovima. Za njih 40 miliona ne predstavlja ništa, a plata koju bi mu ponudili je 12 miliona eura plus bonusi što bi zadovoljilo sve tri strane.

Međutim, Barsi je odgovarala ovako brza ponuda. Ako sačekaju još malo, dvadesettrogodišnjaku će brzo porasti interesovanje kao i cijena.

Čeka nas sjajno ljeto i veoma uzbudljiv prelazni rok.

13 KOMENTARI

  1. Jesu ga povrede onemogucile da se razvija,ali nije ni on pazio sebe van terena sto je cesto dovodilo do novih povreda.Nadam se da ce da se opameti posto je sjajan igrac

  2. Sve je to do okruzenja… Vjerovatno je imao dobar razlog za sve, ali, opet postoji ono ali… Nadam se da ce se pokazati negdje drugo.

  3. Bas je razocarao i treba da ga prodaju. Imali su s njim bas problema od nedolaska na treninge, igranje igrica , a i igra mu je diskutabilna. Sve u svemu prosjecan ne moze da igra u velikanu kakav je Barselona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име