Barsa
Izvor: Instagram

U moru transfera i kraju ljetnje fudbalske pijace stiže nam neobična priča iz Barselone. Serhio Buskets i Đordi Alba pristali na smanjenje plate kako bi pomogli klubu dok uprava nudi nevjerovatnu sumu za transfer.

Opšte je poznato da Barsa ima veike dugove i da je to razlog prodaje Lionela Mesija ekipi Pari Sen Žermena.

Međutim ekipu su pojačali Memfis Depaj i Serhio Aguero što je opet opteretilo budžet Katalonaca.

Naime u pomoć klubu su pritekli Buskets i Alba koji su bili voljni da prime manju platu i odloženo plaćanje kako bi klub mogao da registruje argentinskog fudbalera za domaće prvenstvo.

Dok je svoju platu nedavno zbog registracije Depaja srezao i Đerar Pike, kako bi Francuz mogao da nastupa u španskoj La Ligi.

Ostao je samo još Serhio Roberto od starosjedioca da prihvati smanjenje, međutim problem predstavljaju pregovori oko narednog ugovora s obzirom na to da mu važeći ugovor ističe naredne godine.

Najveći zabunu u cijeloj priči pravi informacija da je Barselona u svoje redove htjela da vrati Danija Olma za 75.000.000 eura.

Kako se igračima režu plate i pored silnih dugova, nameće se pitanje odakle Kataloncima toliki novac za potencijalni transfer.

Međutim danas je Fabricio Romano zvanično objavio da od transfera Danija Olma nema ništa i da će fudbaler ostati u Lajpcigu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име