Barselona NIJE u pregovorima da dovede Nejmara i Lautara

29
177
Barselona ne pregovara dogovore za PSG-ovu zvijezdu Nejmara, a ni Interovog napadača Lautara Martineza, prema predsjedniku La lige Havijeru Tembasu.

Velikani La lige su bili povezani sa prelazom Nejmara ili Martineza i rasle su spekulacije da bi mogli dovesti obojicu ili bar jednog od zvijezda.

Međutim, Tebas je negirao te tračeve rekavši da Barselona sada ima važnije prioritete od transfera usled pandemije korona virusa.

“Nije istina da je Barselona u pregovorima da dovede ta dva igrača.” – rekao je Tebas.

“Oni su više fokusirani na to kada sezona može da se nastavi, nego na dolazak novih igrača. Biće dogovora oko trampe u bliskoj budućnosti, ali transferi nijesu visoko na listi prioriteta Evropskih klubova.”

“Oni hoće da smanje štetu uzrokovanu trenutnom situacijom, ali sve je još uvijek na čekanju. Nema Nejmara ni Lautara, ova imena nijesu visoko na listi prioriteta u sadašnjosti za Barselonu.”

Tebas je dodao: “Klubovi trenutno nemaju kapaciteta da dovode nove igrače, u sadašnjosti je to totalno nemoguće.”

Mediapro – kompanija koja će prenositi PSG i ligu 1 sledeće sezone, je sigurna da Barselona nema sredstava da dovede Nejmara ili Martineza, usled trenutne globalne zdravstvene krize.

Predsjednik organizacije, Žaum Rurs je rekao: “Klub više nema ekonomske kapacitete da troši, ne znam koliko. Nemoguće je sada.”

“Krize će pogoditi cijene prava tv-a na ovaj ili onaj način. Isto tako, plaćanje igrača stotine miliona eura će biti gotovo. Prvo, jer klubovi više neće imati sredstava, a drugo jer banke više neće davati klubovima kredite lako kao prije.”

29 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име