Bećiraj
Twitter: Rekorder po broju nastupa -Bećiraj
Fatos Bećiraj je u odsustvu Stevana Jovetića, Stefana Mugoše i Uroša Đurđevića prva napadačka opcija Miodraga Radulovića u julskom ciklusu reprezentativnog fudbala.

Naš napadač je imao priliku protiv Bosne i Hercegovine za pogodak, ali nije uspio da je iskoristi.

“Žao mi je što nisam dao gol. Uradio sam sve što treba, ali nije bilo sreće. Nadam se da će sada biti više”, poručio je Bećiraj.

“Hrabre sokole” nakon remija u Sarajevu očekuje duel sa Izraelom koji se igra u subotu od 20:45 na “Gradskom stadionu” u Podgorici.

Fudbaler koji nastupa u Bnei Jehudi ima iskustva u igri sa sjutrašnjim gostima.

“Poznajem Izrael. Radi se o dobroj selekciji sa kvalitetnim igračima. Tamo se situacija smirila, pod kontrolom je sve. Imam ugovor sa Vislom iz Krakova još godinu dana. Vraćam se tamo pa ćemo da vidimo. Izrael je kvalitetna liga, imaju dobre stadione i kvalitetne strance”.

Bečiraj je inače fudbaler sa najviše nastupa za reprezentaciju, ukupno 78.

“Čast mi je da igram za Crnu Goru, mnogo mi znači. Od 2009. sam tu – jednu ili dvije utakmice sam propustio. Tu sam da pomognem kada god budem potreban. Na svakoj utakmici sam davao 120 odsto. Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali svakom se ponosim”, iskreno kao i uvijek je rekao fudbaler koji se profilisao u podgoričkoj Budućnosti.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име