Silvio Berluskoni
Silvio Berluskoni / Twitter

Milan je završio prvu evropsku epizodu protiv Crvene zvezde i polako okreće misli ka gradskom derbiju sa Interom za koji se atmosfera zagrijava.

Malo ulja na vatru dodao je legendarni vlasnik Milana Silvio Berluskoni koji je priznao da u poslednje vrijeme navija za Inter.

– U poslednja dva-tri mjeseca sam gledao neke Interove utakmice i primijetio sam da, kao navijač Milana, navijam za “nero-azure”. Mislim da je prirodno da se neko ko voli grad Milano nada dobrim rezultatima timova iz istog.

Bez obzira na to što Berluskoni simpatiše Inter, ne može da zaboravi sve lijepe godine u Milanu za koji će i navijati u nedeljnom derbiju od 15.00.

– Uprkos tome što sam prethodno rekao, naravno da ću u derbiju podržati samo Milan… – smirio je malo tenziju Berluskoni.

Bivši premijer Italije u poslednje vrijeme je započeo projekat sa Moncom koja ekspresno grabi ka Seriji A. Upravo tamo igraju i neka zvučna fudbalska imena poput Marija Balotelija i Kevina Prinsa Boatenga. Pitanje je da li će i Zlatan Ibrahimović od ljeta?

– Ibrahimović bi prelijepu karijeru trebalo da završi na najvišem nivou i ja mu preporučujem da to učini u Milanu – zaključio je Berluskoni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име