Bernar Tapi
Izvor: Facebook

Jutros je pretučen bivši predsjednik Olimpika iz Marseja, Bernar Tapi.

Čovjek koji htio da “ukrade” Bari Crvenoj zvezdi 1991.

Jedan od najpoznatijih francuskih biznismena i bivši predsjednik Olimpika iz Marseja, Bernar Tapi, pretučen je jutros u napadu provalnika na njegovu kuću u blizini Pariza, prenose svjetski mediji.

Mediji u Francuskoj su prenijeli jezive detalje mučenja bogatih supružnika istakavši da su ih provalnici zlostavljali udaranjem bejzbol palicama i raznim predmetima, nakon što su ih oboje vezali.

Njegova supruga Dominik je čak smještena u bolnicu zbog teških tjelesnih povreda koje je zadobila, dok je on odbio da bude hospitalizovan. Veću tragediju su spriječile komšije koje su primijetile da se nešto dešava u kući Tapijevih, pa su nazvali policiju pa se sve završilo samo na fizičkim povredama porodice Tapi.

Podsjećanja radi, Bernar Tapi je bio na čelu Olimpika iz Marseja u čuvenoj utakmici u Bariju 1991. godine, kada je poražen od Crvene zvezde u finalu tadašnjeg Kupa šampiona.

Tada je, prema nedavnom svjedočenju legendarnog golmana Crvene zvezde, Stevana Dike Stojanovića, Tapi želio da ga podmiti.

“Nakon upoznavanja, objasnili su mi na čistom srpskom da je predsjednik Olimpika Bernar Tapi odlučio da ne rizikuje sa finalnom utakmicom i da je crna torba puna novca koji je namijenjen meni. Rekao sam im da u timu ima mnogo većih zvijezda od mene, ali oni su insistirali da baš ja uzmem taj novac. Okrenuo sam se i bez riječi krenuo ka vratima sobe, a oni su mi prijetili da će u slučaju pobjede Olimpika svima razglasiti da je golman Crvene zvezde uzeo novac i da su bili sigurni u trijumf. Olimpik je bolji i sigurno će pobijediti, zato je i tebi bolje da uzmeš novac, ponavljali su uglas” – ispričao je Dika Stojanović u jednom intervjuu.

Slično je ispričao i generalni sekretar crveno-bijelih Vladimir Cvetković.

U to neko približno vrijeme, Tapi je doveo Dragana Stojkovića Piksija na Velodrom kao jednog od tada najboljih fudbalera na svijetu.

5 KOMENTARI

  1. Ovaj covjek je direktan krivac sto Pixi nije napravio karijeru kakvu je kvalitetom zasluzivao. Kada je dosao u Marsej, Tapi je njegova koljena osigurao na ogroman novac. Posle prve povrede, nije dozvolio da ga lijeci dr.Nesovic, covjek koji je Pixijeva koljena znao kao svoj dzep

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име