jusein Bolt
Bolt
Jusein Bolt, najbolji sprinter svih vremena, kazao je u razgovoru za BBC da je razmišljao o povratku na stazu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

On se od aktivnog bavljenja atletikom oprostio 2017. godine kao suvereni rekorder na 100 i 200 metara, te kao višestruki olimpijski šampion.

Mešutim legendarni Jamajčanin nije dobio podršku svog trenera Glena Milsa.

„Kada sam rekao svom treneru da želim da se penzionišem on mi je odgovorio da to mora biti to, da ne želi kasnije da se sprema za povratak. Sjećam se da sam ga 2019. godine pitao šta misli o tome da se takmičim na Olimpijskim igrama. Samo me je pogledao i rekao da ne treba ni da razmišljam o tome. A ako ne radim to sa svojim trenerom, onda neću ni raditi. Vjerujem mu, i ako on kaže da ne treba to da činim, onda ne treba. Ali i dalje imam tu želju. Sada je kasno za povratak”, rekao je Bolt.

Poznato je da je Jusein veliki navijač Mančester junajteda (čak je i predsjednik udruženja navijača sa Kariba ovog engleskog kluba).

On je prokomentarisao povratak Kristijana Ronalda u klub nakon 12 godina.

“Klub je napravio veliki posao. Kristijano je tip igrača, koji mnogo zahtijeva od saigrača. To će fudbalere Mančestera učiniti boljim. On je mašina. Mislim da će igrati do 42. godine. Uvijek je na vrhunskom nivou, često je spremniji i od mlađih igrača”, kazao je Bolt.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име