Bolton
Bolton / Twitter
Ukoliko nakedašnji standardni premijerligaš Bolton ostane na trećoj pozicije Lige 2, već od ovog vikenda mogu se smatrati članom Lige 1.

Prve dvije pozicije zauzimaju Čeltenam i Kembridž Junajted, a Bolton je sa 76 bodova na trećoj poziciji. Vonderersi bi mogli da izgube mesto koje direktno vodi u Ligu 2 ukoliko budu izgubili ili odigraju nerešeno sa Kroli Taunom, a Morkemb dobije Bredford Siti.

“Sada znamo šta treba da radimo. Nismo igrali prošle nedelje po uobičajnim standardnima i bilo je dosta razloga za tako nešto. Identifikovali smo uzroke, pričali smo o tome i potpuno smo fokusirani na subotu. Znamo šta je ulog ali iz naše perspektive je to samo još jedna utakmica i znamo kako da je tretiramo. Igramo sa Krolijem u gostima i moramo da uradimo što više da dođemo do rezultata”, rekao je menadžer Boltona Ian Evat pred današnji susret sa Krolijem u 16h.

Bolton je u velikim problemima jer su 2012. ispali iz Premijer lige i nisu bili ni blizu da se vrate. Godine 2018. su ispali u Ligu 1, zatim u Ligu 2, onda je klub bio u finansijskim problemima i na pragu gašenja. 2019. godine su dobijali kazne, oduzimani su mu bodovi, a u momentu prekida Lige 1 zbog pandemije prebačeni su u Ligu 2.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име