Borusija
Borusija Dortmund / Twitter
Borusija Dortmund izdala je zvanično saopštenje u kome stoji izvinjenje cjelokupnoj javnosti zbog činjenice da su navijači klub prekršili kovid-protokole.

Između 150 i 200 navijača njemačkog kluba okupilo se ispred stadiona da dočeka tim koji se vraćao sa gostovanja Šalkeu nakon pobjede 4:0 u 22. kolu Bundeslige.

Veliki broj pristalica Borusije Dortmung nije nosio masku i niko nije pazio na držanje distance.

Takođe, klub se izvinio i zbog toga što su igrači slavili zajedno sa navijačima i objavljivali fotografije i snimke na društvenim mrežama iako nisu napuštali autobus.

–Uz svo razumijevanje zadovoljstva zbog pobjede u derbiju, nećemo tolerisati kršenja kovid-protokola do kakvog je došlo po povratku igrača na stadion.

Između 150 i 200 navijača okupilo se ispred stadiona, neki od njih nisu nosili maske niti pazili na držanje distance. Igrači su slavili sa navijačima, bez napuštanja autobusa, i u uzbuđenju su neki od njih to čak i snimali.

Možemo samo da se izvinimo i da obećamo da ćemo razgovarati sa policijom i sa svima koji su umiješani kako se ovakve scene ne bi ponavljale u budućnosti– navedeno je u saopštenju Borusije Dortmund.

1 KOMENTAR

  1. Svijet je digao ruke tj narod od protokola i distance… vise od godinu dana nas maltretiraju sa karantinima i ko zna kakvim cudima zbog pandemije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име