Džonatan Brukart podijelio smiješnu anegdotu!

0
2
Brukart
Džonatan Brukart / Twitter

Nagledali smo se i naslušali ludih priča iz svijeta sporta, ali utisak je da ono što nam je stiglo iz Njemačke još uvijek nismo imali prilike da doživimo. U glavnim ulogama su bili selektor Hansi Flik i nada Majnca, Džonatan Brukart.

Važi fudbaler Majnca za novu veliku stvar u tamošnjem fudbalu. Zaista ovaj 21-godišnji napadač igra u formi života i već je na 13 utakmica upisao osam golova.

Za nekog ko se tek probija na veliku scenu – uopšte nije loše. Čak šta više, takve partije nisu promakle ni selektoru Hansiju Fliku.

Htio je strateg “pancera” da pozove Brukarta u A selekciju, ali je u dogovoru sa kolegom na klupi mlade reprezentacije procijenjeno da igrač Majnca ipak pomogne saigračima da izbore plasman na Evropsko prvenstvo.

Zbog toga je Flik htio da pozove Brukarta i objasni mu tu odluku, da bi onda krenuo pravi šou.

– Vidio sam prošle nedelje dva propuštena poziva na mobilnom telefonu. Nepoznat broj. Pošto sam tih dana imao problema sa vodom u stanu pomislio sam da je u pitanju vodoinstalater kog sam ranije pozvao – napravio je Brukart uvod pa nastavio:

– Okrenuo sam taj nepoznati broj – niko se nije javio. Onda sam to uradio još jednom. Pojma nisam imao koga sam dobio. Bio je to selektor Flik. Onda smo konačno započeli razgovor – opisao je napadač Majnca nesvakidašnji događaj.

Prema navodima tamošnjih medija, Flik mu je predočio da bi sigurno dobio poziv da mladoj reprezentaciji nije od krucijalnog značaja što je napadač Majnca staloženo prihvatio.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име