Po mišljenju mnogih, najbolji golman svih vremena, 43 godine star Italijan, Đanluiđi Bufon, možda raskine ugovor zbog neslaganja sa klubom.

Vijest koja je izašla ovog jutra, da je Juventus došao do neke vrste neslaganja sa Bufonom, odjeknula je kao bomba. Precizinji da budemo, u pitanju je njegovo nezadovoljstvo, iz razloga što je branio na samo 10 mečeva u svim takmičenjima, iako mu je obećano više.

I pored toga što ima 43 godine, Đanluiđi smatra da može da brani na vrhunskom nivou i potražiće novi klub. On ne želi da priča o tome, kako ne bi povrijedio navijače, ali neće ni kvariti odnose sa predsjednikom Anjelijem i Pirlom.

Bufon, nema namjeru da se oprosti od fubala, osim ako se desi da ne nađe novi angažman. Shvata situaciju, ali želi da brani i u slučaju da dobije ponudu, nastaviće karijeru.

Provlače se glasine da bi mogao da krene stopama svog velikog prijatelja Ikera Kasiljasa i da završi u Portu koji je nedavno eliminisao Juventus iz Lige Šampiona.

Međutim, tu je i druga opcija, u slučaju da ne nađe pravi angažman, staviće tačku na svoju 26 godina dugu karijeru. Sa Juventusom je osvojio deset titula, pet kupova, sedam superkupova, kao i trofeja sa PSŽ-om i jednom titulom prvaka svijeta sa Italijom. Po mišljenju mnogih, povući će se najbolji golman svih vremena.

Ako dođe do oproštaja, on bi bio zakazan za 19. maj, kada Juve igra u finalu Kupa protiv Atalante.

16 KOMENTARI

  1. Kad je Bufon u pitanju godine nemaju presudnu ulogu, i dalje je jedan od najboljih golmana na svijetu i bas me cudi koliko je malo utakmica bio na golu.

  2. Volio bih da se povuce onda kad sam osjeti da je trenutak za taj korak. Vjerujem da ce prije toga naci klub u kojem ce biti zadovoljan

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име