Ćiro Blažević: Želim otići bez bolova, kancer se proširio

2
13
Ćiro Blažević
foto: Twitter
Legenda jugoslovenskog fudbala, Miroslav Ćiro Blažević, u teškom je zdrastvenom stanju, a o tome je i govorio za hrvatske medije.

”Nalazi su opet loši. Ljekari su ubili metastaze na tri mjesta, ali u međuvremenu je rak otišao na kosti, proširio se na rebra i karlicu. Kada mi je ljekarka prvi put kazala da nije dobro, PSA vrijednost je pokazivala četiri. Sljedeći put se već popela na devet, i to je bilo alarmantno, a na posljednjem pregledu vrijednosti su stigle do 20”, rekao je Ćiro za hrvatske medije i dodao:

”Već izvjesno vrijeme nema ni Tomislava Ivića, ni Đalme Markovića, ni Ota Barića, ni Vlatka Markovića, nema više ni puno mlađeg Cice Kranjčara. Otišli su naši fudbalski i trenerski divovi, pa ne mogu ni ja ostati za sjeme. Pomiren sam sa situacijom, jedino još želim otići bez bolova. Oduvijek imam strašno nizak prag tolerancije na bol”, iskren je nekadašnji trener.

Ćiro Blažević ima 86 godina, a u svojoj karijeri vodio je preko 20 klubova. Najveći uspjeh ostvario je sa reprezentacijom Hrvatske, na SP 1998, kada je osvojio treće mjesto.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име