Čović
Nebojša Čović, predsjednik Crvene zvezde saopštio je da će razmisliti da li će ostati u tom klubu ili ih napustiti, a osvrnuo se i na budžet kluba.

“Slušam kako se licitiraju ugovori naših igrača, trenera. Pominju se avioni, kamioni i silni milioni, a naš budžet nikada nije prešao više od 7.000.000 eura. Mi ne možemo da lažemo, jer moramo dva puta u sezoni da vršimo finansijski presek koji Evroliga pregleda preko svojih revizorskih kuća. Ako lažeš, biće sankcionisan”, rekao je Čović.

On se dotakao i tekuće sezone i saopštio da su u Evroligi više očekivali.

“U Evroligi smo možda više očekivali. Potpuno neuobičajena sezona, prvi put se sve ovo dešava s pandemijom. Bez navijača smo iz budžeta izbacili sumu od 2.000.000 do 3.000.000 evra. Navijači nam mnogo znače. Devet utakmica smo u Evroligi izgubili na jednu loptu. Imali smo plan da napadnemo plasman u Top 8, ali očigledno nismo dobro analizirali situaciju. Osim toga, mi smo do februara i Kupa Radivoja Koraća imali čak sedmoricu igrača zaraženih. Petorica su se u takmičarski ritam vraćali preko mesec dana. U ABA ligi sam zadovoljan rezultatima, približavamo se završnici sezone, nadam se da će završnica biti regularna, nama je ideja da ponovo osvojimo trofej”, rekao je predsednik Zvezde.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име