Đanluka
Spencer Day/Gianluca Pagliuca/REUTERS via Guliver image

Slavni italijanski golman Đanluka Paljuka, smatra da je Đanluiđi Bufon trebao da završi karijeru.

Italijanski mediji su nedavno objavili da Bufon ne planira da okonča karijeru. Bufke želi da još jednom pokuša van granica čizmaste zemlje. Sa druge strane Paljuka misli da Bufon pravi veliku grešku.

„Da sam na njegovom mjestu, već bih se povukao. Završio bih karijeru nakon isteka ugovora sa PSŽ-om. Napravio je odličan potez kad je otišao u Pariz, jer je redovno branio, a i PSŽ je veliki klub. Ali šta sad radi? Sjedi na klupi. Bufon na klupi? Zadovoljava se kad brani u Kupu Italije. To ne ide uz njega.” poručio je Paljuka, a potom dodao:

“Neko sa njegovom karijerom bolje da se povukao kad je imao 41 godinu, nego što će još par godina sjedeti na klupi. Ne znam kako on razmišlja. Možda još želi da se takmiči. Još uvijek je zaista dobar golman, ali ne ide da sjedi na klupi. Govorimo o najboljem golmanu u istoriji fudbala„, kaže Đanluka Paljuka.

10 KOMENTARI

  1. Ako njenu odgovara trenutna pozicija ili ako ne smatra da treba da ode onda ce tako i biti. Svako ostalo misljenje je suvisno.

  2. Donekle se slazem sa izjavom Paljuke, nije klupa za takvu legendu. Ipak bih njemu ostavio da odluci stabje za njega dobro i kada

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име