DEJVID MOJES: Radujemo se duelu protiv TSC-a

Trener Vest Hema, Dejvid Mojes, izjavio je da nema mnogo informacija o ekipi TSC-a iz Bačke Topole, koja im je protivnik u Ligi Evrope.

On je istakao da će njegovi igrači biti spremni za prvi meč grupe A Lige Evorope. ‘Čekićari’ su izborili plasman u drugo po snazi UEFA takmičenje tako što su prošle sezone osvojili Ligu konferencija.

”TSC je imao dobre rezultate u ovoj sezoni. Malo je teže ocijeniti njihovu igru, ali prikupićemo što više informacija i proslijediti ih našim fudbalerima. Nije lako dobiti sve informacije o timu iz Srbije, ali naš posao je da to uradimo. Radujemo se što ćemo igrati sa njima. Takođe, radujemo se što ćemo igrati u novembru u Srbiji.” naglasio je Mojes.

On je potvrdio da će na golu Vest Hema biti Lukaš Fabijanski, a da će meč jedino propustiti Edson Alvarez, koji je suspendovan.

”Alvarez je suspendovan, ali svi ostali su spremni da igraju u četvrtak. Imamo veliku konkurenciju za mjesto u startnoj postavi. Sjajno je što su svi igrači u formi, jer to znači da svi žele da budu u prvom timu. Oni će imati prilike da pokažu šta znaju, jer ćemo u narednom periodu imati set teških utakmica.’‘ zaključio je Dejvid Mojes.

10 Komentara

  Bice zanimljiv njihov susret

  Odgovori

  pa sad, da li se bas raduje…

  Odgovori

  Raduju se novoj pobjedi

  Odgovori

  Ovo se mora ispratiti..

  Odgovori

  Bice interesantno svakako !

  Odgovori

  Praticu …

  Odgovori

  E ovo se ne propusta

  Odgovori

  Vest Hem će ovo lagano, baš očekujem golove.

  Odgovori

  Mozda nas i iznenade. Hahahaha.

  Odgovori

  Pratimo da vidimo kako ce se završiti

  Odgovori

Postavi odgovor