Alesandro del Pjero
Alesandro del Pjero / Twitter
Del Pjero je duboko objasnio šta znači Vlahovićev dolazak u Juventus.

Dolazak Dušana Vlahovića, srpskog reprezentativca u Torino bio je najveći transfer, bomba u zimskom prelaznom roku. Najskuplji transfer u zimskom prelaznom roku. Stara Dama je dobila najskupljeg, najeksplozivnijeg napadača, napadača koji bi trebalo da je vodi ne samo do pobjeda, već do trofeja.

Povodom ovog tranfera, bilo je kritika razne vrste, ali najpozitivnija stiže od bivše zvijezde i kapitena Juventusa Alesandra del Pjera.

“Juventus je naviknut da godinama dominira igrom i protivnika tjera da šansu traži iz kontranapada”, rekao je del Pjero, u razgovoru za Skaj i dodao:

“U posljednje vrijeme to nije slučaj. To bi se trebalo promijeniti sada kada je Vlahović tu. Dušan će Juventusu donijeti dubinu, ima nevjerovatne kvalitete i boriće se za svaku loptu. On ima veću sposobnost od Morate da zadrži loptu, a to će Juventusu dati mogućnost da diše. Ako bude nastavio raditi ono što radi u Fiorentini, garantovaće Juventusu puno golova. Mogu li Vlahović, Morata i Dibala zajedno? Ne bih baš koristio njih trojicu istovremeno, pričekao bih.”

“Maks Alegri je našao balans u prvom dijelu prvenstva. Sada će moći stvarati više šansi i Juventusove će se utakmice ponovo gledati s puno entuzijazma. Sada se šanse da odu u Ligu prvaka značajno povećavaju, a to postaje i obaveza”, zaključuje del Pjero.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име