Delibašić suspendovan do kraja godine

Strateg fudbalera Mornara, Andrija Delibašić, neće predvoditi ekipu u predstojeća dva kola Meridianbet 1. CFL

U protekloj rundi domaćeg fudbalskog šampionata Mornar je u Danilovgradu izgubio od direktnog konkurenta u borbi za opstanak, Iskra je slavila kod kuće 2:1, pa su Barani ostali bez bodova, ali i bez šefa stručnog štaba.

Andrija Delibašić je zbog nesportskog ponašanja dobio crveni karton, a Disciplinska komisija FSCG odlučila je da će naš nekadašnji proslavljeni reprezentativac biti na “hlađenju” dvije utakmice.

“Shodno članu 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG, Delibašić Andriji – šefu stručnog štaba FK „Mornar“ izriče se disciplinska mjera Zabrana obavljanja funkcija na dvije utakmice i novčana kazna u iznosu od 400 eura zbog nesportskog ponašanja – vrijeđanja sudije utakmice na utakmici 17. kola Meridianbet 1.CFL, odigrane između FK „Iskra“ – FK „Mornar“ i nema pravo obavljanja funkcija na utakmicama u 18. i 19. kolu Meridianbet 1.CFL”, navodi se u saopštenju na sajt naše kuće fudbala.

Do odlaska na zimsku pauzu ostala su još dva kola – izabanici Andrije Delibašića imaju 16 bodova, dva manje od posljednje Iskre. Barani će u naredna dva kola igrati kod kuće, protiv Budućnosti i Dečića.

Postavi odgovor