Dembele
Izvor: Twitter
Na Artetinoj listi odavno se nalazi Usman Dembele, a sada bi zvanično mogao da zaigra u njegovom timu za 30 miliona eura.

U Arsenalu nakon prilično loše sezone očekuju se brojne promjene. Jedna od njih je pojačanje, pa bi njihov dres mogao obući Dembele, koga su povrede omele pa nije dao sve od sebe, zaigrao je na svega šest utakmica. Jorgandžije imaju mogućnost da ga otkupe za oko 35 miliona eura.

Bivši napadač Fulama i Seltika je potpisao ugovor sa Lionom do ljeta 2023. godine, ali uprava francuskog kluba će pokušati da ga proda ovog ljeta. Procjenjuje se da bi se Lion zadovoljio cijenom od 30 miliona eura, što je sasvim pristojna cijena za francuskog napadača.

Ukoliko se Dembele u potpunosti oporavi od povrede i dokaže da je sposoban da izgura sezonu, mogao bi zaista da bude sjajno pojačanje za ekipu Mikela Artete. Španski stručnjak je i sam priznao da ekipu očekuju brojne promjene i da redovno razgovara sa upravom o planovima za narednu sezonu.

“Mnogo stvari moramo da odradimo, već imamo veliki broj igrača na pozajmicama, puno njih pod ugovorima sa kojima moramo da se pozabavimo i mnogo toga će zavisiti od sudbine velikog broja tih fudbalera, kao i da li ćemo i u kojoj mjeri moći da se pojačamo. Razgovaramo tokom čitave godine, u stalnom smo kontaktu i izvjesno je da će doći do promjena. Određene stvari će biti obavljene prema planu, a već su se pojavile i neke nove stvari”.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име