Đenaro Gatuzo
Kako navode engleski mediji, italijanski velikan Napoli, Đenaro Gatuzo, je zainteresovan za veznog igrača Vest Hema – Felipe Andersona.

Anderson je došao u Vest Hem iz italijanskog Lacija gdje je igrao pet godina, tako da iskustva u Italiji ima dovoljno pa mu neće trebati puno vremena da se prilagodi. Rimljani su Andersona pustili za oko 40 miliona eura, pa sad Vest Hem traži istu svotu Napoliju.

Imao je odličnu debitansku sezonu sa 10 golova i 5 asistencija, što i nije bilo baš isto ove sezone, sa samo jednim postignutim golom. Ali sa druge strane 5 asistencija za Čekićare, u sezoni koja prijeti ispadanjem i nije tako loše.

Napoli, međutim, teško da će moći da dovede mladog Andersona iz Londona. Anderson su preostale još 2 godine po ugovoru, a Italijani baš i nemaju puno sredstava, osim ako ne prodaju nekog cijenjenog – kao što je Kulibali.

11 KOMENTARI

  1. Nije Gatuzo neki trener , ali eto Milan je kao pogurao malo dok je sa njima bio … Da vidimo šta će da uradi , dako mu dovedu ovog malog kad smatra da je potencijal

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име