Di Marija
Izvor:Twitter- Di Maria
O dešavanjima u Pariškom klubu će se sigurno pričati još neko vrijeme, ali i o potezu koji je učinio Di Marija

Opšti metež u finišu utakmice u derbiju PSŽ i Marseja i 5 crvenih kartona je nažalost stvar koja je obilježila taj meč, ali vidjeli smo oštru, na trenutke tehnički odličnu igru.

Nejmar je po svom isključenju sa utakmice, dobivši crveni karton, za ispad optužio Alvara Gonzalesa za rasističke uvrede. Španac je bio nepoželjna osoba na terenu. Naime, prije svog meteža i sukoba sa Brazilcem, on je imao i okršaj sa Di Marijom koji je zauzvrat, kako izgleda, pljunuo igrača Marseja.

Najgore od svega je to što je Di Marija bio u grupi igrača PSŽ koja je oboljela od COVID19. Ovakve ružne scene smo imali prilike da viđamo kroz istoriju fudbala, tako da ne bi bilo ništa pretjerano iznenađujuće da situacija nije onakva kakva jeste.

Paredes, Nejmar i Di Marija su se vratili na teren, svejedno ovaj neodgovoran i bezobrazan potez sve ostavlja bez komentara.

A na ovom videu se vidi kako Angel u prolazu pljuje Alvara Gonzalesa

6 KOMENTARA

  1. Kakva god neslaganja bila ovako nesto je ponizavanje sebe prije svega. Mada u bijesu se ne pitaju “s glavom”. Tek sutra shvate sta su radili.

  2. Nazalost o ovakvim “incidentima” se malo pise, prosto nekada je novinarima zanimljivo, malo vise nije sto je greska. O ovakvim ispadima i te kako treba da se pise, davaju uzasan primjer, ipak su “poznate licnost”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име