Dolores
Twitter: Uticajna na Kristijana - mama Dolores
Maria Dolores je u slavlju fudbaslkog kluba Sorting, koji je nakon 19 godina osvojio šampionsku titulu u Portugalu, zagolicala maštu svim navijačima popularnih “Lavova” jednom jedinom rečenicom.

“Iduće sezone dovodim sina da igra za nas”, kazala je Maria.

A sin, ove simpatične harizmatične osobe, je ni manje ni više nego jedan od najboljih fudbalera današnjice (brojni će reći i svih vrenema) Kristijano Ronaldo.

“Vidjećete. Prvim letom idem za Italiju da lično razgovaram sa njim. Daću sve od sebe da ga ubijedim da potpiše za Sporting”, kazala je Dolores.

Dolores proslavlja titulu Sportinga

Njen sin je pak sinoć pogodio mrežu Sasuola u pobjedi Juventusa na gostovanju, pa je tako još jednom ispisao stranice istorije, kao jedina fudbaler ikada koji je postigao 100 + golova u Engleskoj, Španiji i Itailiji.

Poznato je takođe da Ronaldo nije više srećan u Juventusu, i da želi da napusti redove “Stare dame”, iako ima još godinu dana ugovora.

On je počeo svoju profesionalnu karijeru u Sportnigu 2003. godine, kada je kao golobradi dječak otišao za Mančester Junajted, i odatle ispisao istoriju noseći dresove Junajteda, potom Real Madrida i na kraju Juventusa.

Pominje se često da bi mogao da se vrati u neki od bivših klubova, ali se isticalo ili Junajted ili Real, Sporting niko nije pominjao.

Međutim poznato je i da je sam Kristijano otrovan navijač Sportinga, i da gdje god bio uvijek je to isticao, pa tako i sada kad su osvojili titulu.

Da li će Dolores imati uticaja (poznato da je Kristijano nevjerovatno vezan za majku), i da li će srce pobjediti razum, a Sporting dočekati na ulicama Lisabona svog najboljeg sina, osta da se vidi na ljeto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име