FudbalDomaći fudbal

Domaći fudbal

OSTALE VIJESTI

“Pro” licenca za Džemala Kaplanbegua

Još jedan polaznik treće generacije školovanja za UEFA „Pro“ licencu, Džemal Kaplanbegu, stekao je zvanje trenera najvećeg ranga.

Nedović napustio klupu Iskre

Poslije tri i po godine Aleksandar Nedović je raskinuo ugovor sa Iskrom iz Danilovgrada, u finišu sezone. Rastali su se četiri kola prije kraja sezone,...

Iskra riješila pitanje trenera do kraja sezone

Nakon što je Aleksandar Nedović podnio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, uprava Iskre morala je brzo reagovati pa će do kraja sezone tim voditi treneri Milivoje Novović, Srđan Nikić i Miloš Lakić.

Lista strijelaca Amplitudo 2.CFL – Vujačić i Vukmarković nastavljaju trku

Tri kola prije kraja takmičenja u Amplitudo 2.CFL imamo zanimljivu borbu za najboljeg strijelca, Vujačić i Vukmarković na vrhu sa po 13 golova.

U16 – “Sokoli” u finalu protiv Srbije

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore igraće u finalu prijateljskog turnira ,,Miljan Miljanić”, koji se održava u Staroj Pazovi.

Mornar deklasirao Drezgu sa 10:0, na korak od elitnog ranga

Juče je odigrano 33. kolo Amplitudo 2.CFL. Najubjedljiviju pobjedu ove sezone zabiljećio je Mornar koji je deklasirao Drezgu sa 10:0 pa je uz poraz Arsenala protiv Grblja, na korak od elitnog ranga takmičenja.

U-16: Mlađa kadetska reprezentacija danas protiv Sjeverne Makedonije

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore učestvovaće na prijateljskom turniru "Miljan Miljanić", koji se održava u Staroj Pazovi. Od 14:30h prvi polufinalni duel protiv Sjeverne Makedonije.

Centar za edukaciju FSCG odabrao kandidate za dobijanje nacionalne Fitnes licence

Centar za edukaciju trenera Fudbalskog saveza Crne Gore odabrao je kandidate za dobijanje nacionalne Fitnes licence, odnosno zvanje fudbalskih kondicionih trenera.

Položen kamen temeljac za izgradnju svlačionica i pomoćnog terena na Cetinju

Kamen temeljac za izgradnju svlačionica i pomoćnog terena na Cetinju položili su predsjednik FSCG Dejan Savićević i gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan.

Promjene termina takmičenja u Telekom 1.CFL, Amplitudo 2.CFL i Kupu Crne Gore

Fudbalski savez Crne Gore donio je odluku o promjeni termina takmičenja u Telekom 1.CFL, Amplitudo 2.CFL i Kupu Crne Gore.

NAJNOVIJE VIJESTI