Srijeda, 25 Novembra, 2020

Domaći fudbal

Zeta kažnjena samo dva boda nakon skandala “pod Goricom”

27
Zeta kažnjena dva boda
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, izrekla je FK „Zeta“ disciplinsku mjeru oduzimanje dva boda zbog napuštanja terena u derbiju 9. kola protiv Budućnosti "pod Goricom".

Smjernice za organizaciju utakmica Telekom 1. CFL

3
smjernice za organizaciju
Komisija za takmičenje sačinila je, shodno novim mjerama za borbu protiv pandemije COVID-19 usvojenim od strane Nacionalnog koordinacionog tijela, dopunu smjernica za organizaciju utakmica u okviru takmičenja kojima rukovodi FSCG.

“Pro” licenca za novog trenera Sutjeske

1
"Pro" licenca
Novi trener nikšićkog kluba, Miljan Radović, stekao je zvanje trenera sa UEFA "Pro" licencom.

Van La Para u novom klubu!

0
Van La Para
Van La Para je domaćoj publici poznat kao jedan od najvećih promašaja Crvene Zvezde kada su u pitanju transferi, a sada je zvanično našao i novi klub.

Dejan Stanković: “Fudbal je čudna igra”.

0
Dejan Stanković
Dejan Stanković je na klupi Crvene Zvezde ubilježio još jednu pobjedu u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Zlatibora rezultatom 4:2.

KMF Ulcinj slavio u derbiju i poravnao se na vrhu tabele

0
KMF ULcinj
Za vikend su odigrane utakmice 1. Futsal lige Crne Gore. U derbiju kola, KMF Ulcinj je savladao Studentski dom i sačekao "kiks" vodeće ekipe Bajo Pivljanin pa se poravnao na vrhu tabele.

Vukmarković na koti 9, Vujačić i Globarević gol manje

0
Globarević
Nino Vukmarković je i dalje najbolji strijelac Amplitudo 2. CFL. Po gol manje imaju Vule Vujačić i Nikola Globarević, napadači Koma, odnosno Berana.

Arsenal se poravnao na vrhu sa Komom, poker Beranaca

0
Arsenal se poravnao
Odigrano je 16. kolo Amplitudo 2. CFL. U derbiju kola, Arsenal je došao do pobjede protiv Koma i poravnao se na vrhu tabele sa 35 bodova.

Sutjeska ima novog trenera – Miljan Radović naslijedio Radojičića

2
Miljan Radović
Fudbalski klub Sutjeska obavijestio je javnost da je novi trener nikšićkog kluba Miljan Radović. Novi šef stručnog štaba je dobro poznato ime jer je u sedam sezona nosio dres crnogorskog giganta kraj Bistrice.

Četvrtfinale Kupa Crne Gore: Dečić protiv Sutjeske, Podgorica sa Zetom

2
Četvrtfinale Kupa Crne Gore
Komisija za takmičenje FSCG obavila je danas žrijeb parova za četvrtfinale Kupa Crne Gore. Najzanimljivije biće u susretima prvoligaša, Dečić protiv Sutjeske, Podgorica sa Zetom.

NAJNOVIJE VIJESTI

OBAVEZNO PROČITATI