Petak, 27 Novembra, 2020

Domaći fudbal

Sutjeska prekinula negativan niz, Budućnost preokrenula Petrovac

2
Sutjeska prekinula negativa niz
Danas je odigrano 14. kolo Telekom 1. CFL. Sutjeska je prekinula negativan niz rezultata, Budućnost je preokrenula Petrovac u drugom poluvremenu dok je Dečić i dalje jedina neporažena ekipa u ligi. Bez pobjednika u Beranama i Danilovgradu.

Telekom 1.CFL: Budućnost protiv fenjeraša Petrovca, derbi Zeta – Sutjeska

4
Budućnost protiv Petrovca
Danas su na programu utakmice 14. kola Telekom 1. CFL. Najzanimljivije biće u Zeti gdje će novi trener Miljan Radović Sutjeske prvi put predvoditi svoj tim, Budućnost ima lak zadatak protiv posljednjeplasiranog Petrovca.

Zeta kažnjena samo dva boda nakon skandala “pod Goricom”

27
Zeta kažnjena dva boda
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore, izrekla je FK „Zeta“ disciplinsku mjeru oduzimanje dva boda zbog napuštanja terena u derbiju 9. kola protiv Budućnosti "pod Goricom".

Smjernice za organizaciju utakmica Telekom 1. CFL

3
smjernice za organizaciju
Komisija za takmičenje sačinila je, shodno novim mjerama za borbu protiv pandemije COVID-19 usvojenim od strane Nacionalnog koordinacionog tijela, dopunu smjernica za organizaciju utakmica u okviru takmičenja kojima rukovodi FSCG.

“Pro” licenca za novog trenera Sutjeske

1
"Pro" licenca
Novi trener nikšićkog kluba, Miljan Radović, stekao je zvanje trenera sa UEFA "Pro" licencom.

Van La Para u novom klubu!

0
Van La Para
Van La Para je domaćoj publici poznat kao jedan od najvećih promašaja Crvene Zvezde kada su u pitanju transferi, a sada je zvanično našao i novi klub.

Dejan Stanković: “Fudbal je čudna igra”.

0
Dejan Stanković
Dejan Stanković je na klupi Crvene Zvezde ubilježio još jednu pobjedu u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Zlatibora rezultatom 4:2.

KMF Ulcinj slavio u derbiju i poravnao se na vrhu tabele

0
KMF ULcinj
Za vikend su odigrane utakmice 1. Futsal lige Crne Gore. U derbiju kola, KMF Ulcinj je savladao Studentski dom i sačekao "kiks" vodeće ekipe Bajo Pivljanin pa se poravnao na vrhu tabele.

Vukmarković na koti 9, Vujačić i Globarević gol manje

0
Globarević
Nino Vukmarković je i dalje najbolji strijelac Amplitudo 2. CFL. Po gol manje imaju Vule Vujačić i Nikola Globarević, napadači Koma, odnosno Berana.

Arsenal se poravnao na vrhu sa Komom, poker Beranaca

0
Arsenal se poravnao
Odigrano je 16. kolo Amplitudo 2. CFL. U derbiju kola, Arsenal je došao do pobjede protiv Koma i poravnao se na vrhu tabele sa 35 bodova.

NAJNOVIJE VIJESTI

OBAVEZNO PROČITATI