A selekcija gostuje na Malti
FSCG
Ženska A selekcija odigraće dva prijateljska duela na Malti sa domaćinom a selektor Mirko Marić se za ovu priliku odlučio na 21 igračicu.

Utakmice sa selekcijom Malte odigraće se 10. i 13. juna od 18:30h a ono što je interesantno jeste što će se ove rivalke sastati u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje počinju u septembru. Ovo će biti odlična prilika da se naše reprezentativke “izmjere” sa rivalom sličnog kvaliteta, ističe selektor Marić:

– Prva želja mi je da sve igračice koje su na spisku dođu na okupljanje zdrave, kako bismo ih imali sve na raspolaganju tokom dva meča sa Maltom. To nam je u ovom momentu važno zbog nastupa u kvalifikacijama, jer želimo da isprobamo neke varijante kako bismo trebali da igramo kada krenu kvalifikacije, rekao je Marić.

Selektor se za gostovanje na Malti odlučio za 21 igračicu:

Golmani: Ivana Čabarkapa (Breznica), Anastasija Krstović (Budućnost);

Odbrana: Radosava Kočanović (Breznica), Helena Božić, Maja Šaranović (Partizan, Slovačka), Marija Maraš, Aleksandra Popović (Breznica), Milica Radunović, Jovana Vučinić (Budućnost), Andrea Janjušević (Ekonomist);

Vezni red: Slađana Bulatović (Rajo Valjekano, Španija), Jelena Karličić, Enida Bošnjak, Ana Knežević (Breznica), Darija Đukić (Partizan, Slovačka), Ivana Boričić (Budućnost);

Napad: Armisa Kuč (Sarajevo, BiH), Nađa Stanović (Katovice, Poljska), Nađa Đurđevac (Breznica), Svetlana Bečić, Anđela Tošković (Budućnost).

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име