Boris Došljak Arsenal
Arsenal Tivat
FK Arsenal dogovorio je saradnju sa Borisom Došljakom, doskorašnjim igračem šampiona Farskih Ostrva Klaksvikar. Ugovor je potpisan na godinu i po dana što najbolje govori o ambicijama kluba iz Tivta – Telekom 1.CFL.

FK Arsenal dobio je prvo pojačanje za nastavak šampionata i angažovanjem internacionalca Borisa Došljaka poslao jasnu poruku da je cilj kluba promocija u viši rang takmičenja, odnosno Telekom 1.CFL. Tivćani su se na svom objavili vijest i saopštili da se radi o jednom od najvećih pojačanja u dugoj istoriji kluba.

Boris je u Arsenal došao iz redova šampiona Farskih Ostrva, ekipe Klaksvikar gdje je proveo tri izuzetne sezone a našoj javnosti Došljak je poznat i kao igrač Iskre i Zete.

Predsjednik kluba Dejan Kandić i sportski direktor Ranko Krgović istakli su veliko zadovoljstvo zbog angažovanja crnogorskog internacionalca koji će biti veliko pojačanje za tim. Da se radi o ozbiljnom projektu najbolje pokazuje interesovanje brojnih klubova iz Telekom 1.CFL ali se Došljak odlučio za Tivćane, koji su skoro objavili sponzorstvo sa “Portom Montenegrom” na 10 godina što omogućava dugoročnu stabilnost za funkcionisanje kluba.

Arsenal je prvi dio šampionata završio na drugoj poziciji sa 38 bodova, osam manje od lidera Jedinstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име